Rondje Koken

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik meedoen aan een Rondje Koken voor iemand?

Om mee te helpen aan een Rondje Koken kan je de organisator, de ontvanger of een van de deelnemers vragen om de link van dat specifieke Rondje Koken met je te delen. Dit kan gedeeld worden via email, WhatsApp of Facebook.

Zodra je de link hebt ontvangen, kan je er op klikken en word je doorverwezen naar het Rondje Koken van je vriend(in)/familielid waar je de beschikbare data kunt zien. Om deel te nemen, klik op de gewenste datum en volg de instructies.

Welke communicatie krijgt de ontvanger van het Rondje Koken?

Zodra het Rondje Koken is gemaakt, wordt de ontvanger uitgenodigd om in te loggen en het Rondje Koken te bekijken. De ontvanger krijgt geen mails als er iemand zich opgeeft om zo diegene niet te veel te belasten. Het is wel altijd te bekijken via de link. De organisator krijgt wel meldingen hiervan om zo het overzicht te hebben en te zorgen dat alle dagen worden gevuld.

Kan ik het Rondje Koken bewerken nadat deze is gestart?

Absoluut. Als je inlogt kan je onder “Mijn Rondje Koken” naar het Rondje Koken gaan. Hier kan je op “Open” klikken en de details of kalender wijzigen.

Kan ik een datum van een Rondje Koken voor iemand anders boeken?

Ja, de organisator of ontvanger kan een open datum uit de kalender selecteren en de datum voor iemand anders boeken door hun naam en e-mailadres op te geven. We sturen een notificatie-e-mail voor hun datum en de maaltijd die gemaakt zal worden.

Waarom heb ik een account nodig om mijn vriend (in) te helpen?

Met een gebruikersaccount kan je een Rondje Koken aanmaken en beheren, een maaltijd vastleggen of annuleren en daarnaast worden alle Rondjes Koken  weergeven waaraan je bent uitgenodigd om deel te nemen.

We nemen privacy erg serieus en delen of verkopen geen persoonlijke informatie. Raadpleeg hierover het privacybeleid.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik mijn wachtwoord opnieuw aanvragen?

Onder Inloggen kan je op “wachtwoord vergeten” klikken waar je je mailadres kan achterlaten om je wachtwoord te herstellen.