Rondje Koken

Waarom Rondje Koken het fijnste kraamcadeau is?

zelfgemaakte maaltijd

Je vriendin is net bevallen en je gaat op kraambezoek. Toch lastig altijd om een kraamcadeau te bedenken. Want wat vindt ze leuk, wat is haar smaak, is het niet te meisjesachtig en heeft ze Sophie de Giraf niet al gehad?

Een Rondje Koken opzetten is echt een cadeau om te onthouden. Want als je net moeder bent, is het al knap dat je voor 12uur gedoucht en aangekleed bent. Dus hoe moet je dat aan het begin regelen met boodschappen en koken?

Door een Rondje Koken op te starten organiseer je samen met familie, vrienden en buren om beurten te koken voor het kersverse gezinnetje. Zoals vriendin R. zei die een maaltijd heeft gebracht “het is fijn om iets voor een ander te kunnen doen!” En vriendin A. die extra vroeg opstond om nog iets te koken: “Het is echt een tof idee om zo een ander te helpen, bijvoorbeeld
met een vriendengroep of met buren. Het is even de stoute schoenen aantrekken en anderen vragen mee te doen, maar toen ik zelf gevraagd werd dacht ik wel meteen dat een hele logische vraag was om zo een ander te kunnen helpen.”

En wat vond de kersverse mama ervan? “Heel fijn, even een weekje je geen zorgen maken over de boodschappen en het koken. En natuurlijk fijn om je vriendinnen even te zien. In eerste instantie dacht ik, dat is toch niet nodig dit kunnen we zelf ook wel. Maar erg blij met de
verrassingen elke dag.”